محصول مورد نظر با موفقیت به سبد خرید افزوده شد.

بلاگ


وب سایت شرکت ستاره درخشان پردیس (نیاکان) راه اندازی شد

  • چهارشنبه 22 خرداد 1398
  • اخبار سایت
  • خوشحالیم به اطلاع مشتریان و همکاران خود برسانیم، وب سایت رسمی شرکت ستاره درخشان پردیس (نیاکان) منتشر و از این پس در دسترس شماست.

    این وب سایت جهت ارتقاء بهره وری و ایجاد ارتباط موثر و آنلاین با مشتریان و همکاران طراحی شده و هدف از آن، معرفی بیش از پیش شرکت، محصولات و خدمات آن به مشتریان و بازار هدف می­باشد.

    جزئیات بیشتر

    ۲۱ خاصیت شیره خرما برای سلامتی بدن

  • دوشنبه 20 خرداد 1398
  • مقاله
  • شیره خرما جایگزین مناسبی برای مواد شیرین کننده تصفیه شده است. از خواص شیره خرما آهن طبیعی موجود در شیره خرما میباشد که باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود.

     شیره‌ خرما همان خواص خرما را دارد. حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده‌ی صبحانه باعث فعال شدن سلول‌های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد می‌شود. شیره خرما، تسکین دهنده‌ی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند.

    جزئیات بیشتر

    خواص کنجد؛ ارزش غذایی و ۸ خاصیت دارویی این دانه های ریز

  • یکشنبه 19 خرداد 1398
  • مقاله
  • آیا مصرف کنجد عوارض جانبی هم دارد؟

    دانه‌های کنجد جزو باستانی‌ترین خوراکی‌های روی کره‌ی زمین هستند. در واقع گیاه کنجد کُهن‌ترین گیاهی است که به‌خاطر دانه‌ها و روغنش کشت می‌شود. کنجد در فرهنگ سرزمین‌های شرقی، مدیترانه‌ای و آفریقایی، ارزش بالایی دارد و هزاران سال است که برای خوش‌طعم کردن غذا، تهیه‌ی روغن‌ و تقویت و سلامت پوست از آن استفاده می‌شود. کنجد نسبت به سایر دانه‌ها، بیشترین مقدار چربی را دارد و به‌دلیل طعم فوق‌العاده‌اش، به‌صورت‌های مختلف از جمله ارده، روغن کنجد و غیره، در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. همراه ما باشید، در این مقاله می‌خواهیم به بررسی خواص کنجد بپردازیم.

    جزئیات بیشتر

    فرآیند تولید حلوا ارده

  • شنبه 18 خرداد 1398
  • مقاله
  • در ابتدا جهت تولید حلوا ارده، دانه های کنجد بوجاری شده را در حوض های سیمانی به طول و عرض یک متر و به مدت ۸ ساعت در آب خیس می نمایند. پس از خارج کردن آب، دانه های کنجد خیس – خورده را به دستگاه پوست کنی منتقل می نمایند که تحت اثر سایش و ضربه، پوست دانه ها شکسته می شود.

    مجموعه را در حوضچه های کوچک سیمانی متصل به هم به طول و عرض یک متر در داخل یک متر آب نمک قرار می دهند. در این مرحله، پوست ته نشین شده و مغز کنجد در سطح آب نمک قرار می گیرد.

    جزئیات بیشتر